SJ8 plus charging

Discussion in 'SJ8 Series' started by misiel, Sep 16, 2018.

  1. misiel

    misiel New Member

    Joined:
    Sep 16, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    How do I know if my camera is fully charged? There is battery animation on screen while charging but I don't think it shows how much percent is already charged. Is there any way to turn off this animation? Just a led would be a good option. Maybe you can solve it in firmware update? Please, it's quite annoying to see this animation. It's not good for screen also, in my opinion.
     
  2. Sulev Svilponis

    Sulev Svilponis Elite

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    548
    Likes Received:
    117
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Does turning the camera off does not turn off this animation?
    I usually turn my cameras off when charging. And they don't show animations after that (I don't have SJ8 though).
     
  3. Damian Holt

    Damian Holt Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2017
    Messages:
    271
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retail manager
    Location:
    Uk
    Yes camera off shows no animation. Screen off also shows no animation. The led is lit during charge and off when fully charged.
     
  4. misiel

    misiel New Member

    Joined:
    Sep 16, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Thanks, camera is still charging when it's turned off. But There is no led.
    Damian Holt - I have plus version, not pro. I know pro has led. Maybe you can solve it in firmware update.
     
  5. misiel

    misiel New Member

    Joined:
    Sep 16, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    So on the left side near the screen there are 2 leds. One of them is blinking while recording or taking a photo. But the second led, I think, does nothing. Maybe this is the diode that should be lit during charging. Do you think it might be a bug?
    There is an image showing them both:
    https://photos.app.goo.gl/HjfzcUjFxHMdnjND9
    [​IMG]
     

Share This Page