SJ6 Legend and HDMI TV playback

Discussion in 'SJ6 LEGEND' started by Quennan Davis, Dec 29, 2017.

  1. Quennan Davis

    Quennan Davis Member

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    54
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Engineer
    Location:
    UNITED STATES (USA)
    Anyone else having trouble playing back footage through the micro hdmi port? I've tried 3 different cables (which work with my GoPro and other cameras) and two different televisions. I cannot get the playback to occur. Is there something I'm missing? I'm using the latest firmware (1.49).

    I opened a support ticket but it looks like it's in limbo. Any info pertaining to this is appreciated.
     
  2. jlo138

    jlo138 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    21
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Paranormal Investigator
    Location:
    TX, U.S
    Home Page:
    Maybe check if your in the correct region and hertz settings. I use NTSC@60 hertz. I believe the camera defaults to PAL@50 hertz.
     
  3. Quennan Davis

    Quennan Davis Member

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    54
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Engineer
    Location:
    UNITED STATES (USA)
    I've tried both.....

    United States is NTSC anyway
     
  4. Quennan Davis

    Quennan Davis Member

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    54
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Engineer
    Location:
    UNITED STATES (USA)
    Nobody can chime in? Is there some other step to getting the TV output to playback? Support is pretty useless on this and I can't get any info...getting ready to throw the damn thing away
     

Share This Page