Long exposure - shutter speed issue sj6

Discussion in 'SJ6 LEGEND' started by Quisil, Dec 7, 2017.

  1. Quisil

    Quisil New Member

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hi !

    I bought a SJ6 to do some nightshots because of its advertised ability to use differens shutter speeds in the video lapse mode.
    It seems it isn´t working. I have the option to chose from several exposure times. No matter what I chose, the nightlapse video is underexposed and very dark. Even with shutter set to 30 sec.

    Am I doing something wrong, or can somebody verify this with his SJ6 ?

    I am using FW 1.4.9

    Thanks, Michael
     
    Last edited: Dec 7, 2017
    AndyLG likes this.
  2. AndyLG

    AndyLG Member

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    33
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Same to my unit, only differences I can see is between 60 fps modes and every other mode looks similar in term of light and some modes repeat the frames (cof cof pseudo fps 50 cof cof)
     
    Quisil likes this.
  3. Quisil

    Quisil New Member

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I haven´t found a cam that can handle manual shutter speed selection in the video-lapse mode at all. I need to search harder ! ;)

    Cheers
     
  4. TonySosa

    TonySosa Administrator Staff Member

    Joined:
    May 12, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    SZ
    Asking fw team if we can add this.
     
    Quisil likes this.
  5. Quisil

    Quisil New Member

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Thanks Tony ! I was not sure if my cam has a bug or if this feature is just not there.

    Cheers
     

Share This Page